Meer online boekingen op jouw vakantiepark.

Travelbase is het snelste en modernste boekingsplatform voor jouw vakantiepark. Vergroot het aantal boekingen door de razendsnelle zoekervaring en gestroomlijnde checkout.

Gemakkelijke integratie met jouw website
Geen hoge opstartkosten
Binnen één maand aan de slag
Een computerscherm wat diverse onderdelen van de tool laat zien
Zij werken met Travelbase
Logo van een van onze klanten, Visit ZandvoortLogo van een van onze klanten, VVV TexelLogo van een van onze klanten, WaterlandLogo van een van onze klanten, CampercontactLogo van een van onze klanten, VVV Terschelling

Presenteer je accommodaties optimaal

Accommodaties worden weergegeven op eigen pagina's die geoptimaliseerd zijn op het maken van boekingen. Een goede pagina indeling, snelheid en aanpasbaarheid. Daar scoren jij én je partners mee.

Diverse interface onderdelen uit de tool

Optimale samenwerking met je huiseigenaren

Geef jouw huiseigenaren gecontroleerde toegang tot hun eigen data. Daarmee weet je zeker dat beschrijvingen en beschikbaarheid correct en actueel zijn.

Diverse interface elementen uit de tool

Financiële stromen 100% onder controle

Jouw eigenaren verwachten correcte en tijdige doorbetalingen van huursommen. De financiële module van Travelbase geeft jou en jouw eigenaren direct overzicht over de financiële stromen van jouw park.

Diverse interface elementen uit de tool

Meer boekingen door snelle checkout

Onze checkout bevat weinig stappen en laadt snel, daardoor is een transactie snel gemaakt en voorkom je dat bezoekers de betaling niet afronden.

Diverse interface elementen uit de tool
Diverse interface onderdelen uit de toolDiverse interface elementen uit de toolDiverse interface elementen uit de toolDiverse interface elementen uit de tool

Meer weten over Travelbase?

Download vrijblijvend de informatiebrochure en lees over:
Voordelen voor jouw organisatie
Artikel: zonder data geen toekomst
Case: VVV Texel maakt 22.000 boekingen per jaar
Een foto van de brochure

Heldere dashboards voor beheerder én eigenaar

In tegenstelling tot andere boekingssystemen is Travelbase specifiek ingericht op gelaagd management. Dat wil zeggen dat er twee verschillende dashboards zijn die specifiek zijn ingericht voor de parkbeheerder of de accommodatie-eigenaar.

Voor de beheerder

Als parkbeheerder beschik je over alle administratieve rechten binnen het Travelbase systeem. Zo zie je direct welke gasten er betaald hebben, hoeveel provisie je krijgt en welk bedrag met de eigenaren wordt verrekend. Zo krijg je een simpel overzicht over complexe zaken, mooi toch?

Voor de eigenaar

Als accommodatie-eigenaar krijg je toegang tot een eigen dashboard waarin je altijd een up-to-date overzicht krijgt van jouw accommodaties, wanneer ze zijn verhuurd en hoe het zit met de betalingen en facturatie. Je hebt zelf de controle om foto's en teksten aan te passen of om de accommodatie een aantal dagen voor jezelf te boeken. Dat is wel zo
gemakkelijk.
Een foto van een van onze klanten, Frank Spooren

"Travelbase is een modern boekingsplatform en geeft ons alle functionaliteit en flexibiliteit die wij wensen voor de promotie van ons mooie eiland."

Frank Spooren
Directeur VVV Texel
Meer informatie

Gratis live Travelbase demo, alles uitgelegd.

Plan vrijblijvend een demo in van 25 minuten om te zien hoe Travelbase kan helpen in jouw organisatie.
Een foto van onze medewerker, Miek
1
Kennismaking met Miek
2
Uitleg: Hoe werkt Travelbase?
3
Advies: Hoe zet je Travelbase in voor jouw organisatie?
4
Inzicht: In de prijs en implementatie
5
Stel je vragen en afronding

Vul je gegevens in

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.